Snowracerrastning utförd!

fredag, februari 23, 2018

Hade kokat med varm choklad i termosar, brett ostmackor och fyllt upp dessa i den gamla vita plastburken med rött lock och låsflärpar på kanterna ni vet. Kåsor från min barndom var nedpackade i fikakorgen och det gick faktiskt en frysrysning genom kroppen när det slog mig att barna mina nu drack ur sin mormor och morfars kaffrnötta kåsor flitigt användna under min egna barndom.

Gäller att spontangöra och inte bara fastna i tänkandet och planerandet hela tiden utan ja, kasta loss och skapa fina minnen i vardagen..

Kvällen härhemma blev tyvärr allt annat än fridfull om jag skriver så. Jodå vi började den trivsamt med att ringa norrut till äldsta syrran min,för henne sjöng vi så fint vi någonsin kunde sen kolla vi på talang.. När jag stekte hamburgare hände tyvärr nåt mindre roligt som.. ja.. alltså jag är sååå besviken,less och invärtesförtvivlad.

Ska ju jobba imorgon.. Ååååh.. Fan det kommer gå åt pipsvängen med logistiken. Hur i helskotta ska jag lyckas hinna hem från hästkursen med dotra på Solvalla, lämna unge och sen tillbaka till jobbet på 20min..

Alltså alkofuckinghooool borde fan förbjudas

Kommentera