Stockholms blodbad 2.0

fredag, april 7, 2017

Så kom då dagen vi alla fruktat. Lider sååå med alla anhöriga till dödsoffer och de som blivit skadade.

Mina barns pappa befann sig bara cirka 100 meter från platsen där vansinnesfärden med lastbilen tog slut(se bilden). Hade det inte varit för att hans kollega inte kände sig särskilt manad att gå med resväskan från just Kungsgatan mot centralenvia Drottninggatan utan istället ville ta tunnelbanan så vette fåglarna hur det hade kunnat bli…

Då jag kom till förskolan för hämtning av barn kl 15 stod ena fröken alldeles blek i ansiktet och scrollade järnet på sin mobil. En annan anställd som stod i dörren, hennes man hade sett. Allt på plats just innan och då ringt. Fick tvärnit i magen och försökte nå pappan i huset utan resultat. Lämnade röstmeddelanden och skickade sms men ingen kontakt. Ringde igen och då var hela hans telefon av. Möttes av ett otäckt klick sen total tystnad..

Vet ju att han dagligen rör sig där i krokarna och fick smärre panik. Försökte klä barnen och plötsligt ringer det från okänt nummer…

Puh! Var vårdcentralen..

Sen tog det bara nån minut så ringde han och sa st han var okej men väldigt mitt i kaoset som uppstod. Sa åt honom att gå lååångt därifrån, ut på smågator.. För alla har vi ju läst om att det i liknande situationer kan hända nåt i direkt nära anslutning..

Han var chockad såklart men började vandra hemåt.

Alltså fy tusan va obehaglig eftermiddag det blev men han kom sig hem och in. Jag stekte hamburgare åt oss allihop och sen har vi, precis som resten av Sverige följt jakten på förövarjäkeln. Må han nu bli matad med fläsksvålar i massor i resten av sina dagar.. Blä vilket kräkigt as!!

Kommentera