rakapuckar

Förändringens vind blåser genom mitt hår..

Trotsutbrott och gnäll

on 31 juli 2017

Idag har vi haft finbesök hithem. Det blev glass och Dagmartårta från Lidl. Sen fick jag exklusiv Travundervisning av proffset himself. Barna visade sig från sina allra ocharmigaste sidor och Gud va dom kivades, gnällde och höll då på.

Deras ljudvolymer vad gäller röstlägena deras har gått upp rejält nu under sommarledigheten. Var några småkillar, brorsor i en lekpark vi besökte som ”lärde” dom och sen har dom hållit på.

Har provat allt.. Känns det som.

Ibland, jo oftast är dom timida, lugna och snälla men sen så snart nån är på besök eller telefonen ringer och man ska försöks prata nä men då drar dom igång.. Folk må ju tro att jag har jordklotets mest ouppfostrade galenpannor till kids..

På ett sätt är det skönt att förskolan drar igång så sakta nu. Extraskönt är också det faktum att det är förhållandevis få barn där dessa förstaveckor..

Men imorgon blir det BVC. Hua. Må bara bussresan dit gå friktionsfritt!!

Som sagt vi hade fina snälla Lasse över på en spontanfika idag. Han är en himla snäll,klok och för mig så värdefull vän. Faktiskt är en av de människor här i 08-land som jag känt allra längst. Han växte förstår ni opp här i området som barn och just exakt i vårat hus bodde en av hans konfirmationskompisar. Det om något är rätt fräsigt tycker jag..

Nu ska jag plocka ihop alla leksaker som vår trädgård i detta nuet är helt överströsslad utav. Blir en hel del framplockat när man inte är helt fokuserad. Men struntsamma. Viktigast ungarna har det kul..

Sen måste jag gå igenom barnens garderober. Är mycket som vuxits ur som ska lämna plats till mer rättstorlekiga plagg. Lilltjejen ärver ju inte rakt av utan man måste ställa undan ungefär ett år eller så.. Jaja det blir nog bra. Tillslut.

Kram


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *