Upptäckten av ett rör som läcker..

måndag, september 25, 2017

Detta hus och vattenproblem tycks vara en Never-ending-story.. Märkte plötsligt en större rostvattenmissfärgad fläck på lilltoan uppges golv.. Happ.. med andra ord måste en röris hittas och snarast möjligt tillkallas.. Som om inte allt runtikringet som stressar sönder mig redan va nog.. Gaaah..

Svärmor på ingång, massor att stå i, MÅSTE reda ut så jag får gå gruppterapin där.. När jag började inventera runt så insåg jag att det inte alls blev så mycket i present till Lill-älsklingen till helgen men kom då ihåg att jo-just-det har ju lovat håltagning i öronen här framöver vid tillfälle så får väl rita ihop nåt bra ”presentkort” på det.. När nu det ska hinnas med.

Trodde vi skulle hjälpts åt lite mer med förberedelserna till nästa helg nu idag men pappan här i huset va visst jättetrött och behövde få sova. Jag och minstingen knata iväg en stund till loppisen och fyndade strumpbyxor och skor till storasyster minsann.. och en plasthäst till lilla medföljerskan. Hon verkligen ääääääälskar allt som har med hästar att göra och lite har det kanske att göra med att dom, båda barnen, varit med på till mitt jobb ett par gånger nu och där finns det ju sjuuukt många fina hästar i barierande storlekar.

Klockan visar på 01. Tror ni en annan lyckas få ro i kroppen och lyckas sova? Icke sa Nicke tyvärr..

Må nu kommande vecka få innehålla mycket positivt och bra. Kan behöva lite medgång nu känner jag..

Stooor kram fina fina ni

Kommentera