Väntan på två samtal…

lördag, april 1, 2017

… som aldrig kom blev aningens lättare när man för en stund slapp vänta ensam. Mitt i alltihopa blev jag ivägbjuden på en spontan och helt oplanerad men väldigt väldigt god och av mig vrååååluppskattad lunch.

Plats: Kista gallerias foodcourt. ”Italienaren”
Maträtt: Spaghetti Carbonara
Sällskap: En godhjärtat klok vän sedan.. tja 15 år ungefär
Betyg: Maten var kalaskrämig och med den extra parmensanen och några drag med svartpepparkvarnen blev det banne mig en 9:a av 10 möjliga

Herreguuuuud så mätt man kände sig i flera massa många timmar där efteråt men det va kul, gott och trevligt! Oh, vad jag behövde den energipåladdningen inser jag nu såhär efteråt.

Dock så kom där inget samtal alls på hela eftermiddagen.

Försökte under flertalet timmar själv också komma i kontakt med någon där men det var kikande lönlöst.

Alltsåeligt var är samhället påväg? Okej jag förste att det flyttar in fler och fler människor samtidigt som vårdinrättningsantalen står typ still. Förr om åren kunde man ringa en receptionist och därvid bli kopplad eller så ordnade hon en lapp som lades på Måns slkrivbord om att man söker kontakt men nu…

Nu är det en svararjäkel som säger att kön är full försök senare.. det där senare innebär samma likadant besked om och om igen..

Ringde tillslut 1177 och prata med en kille där som sa att inte heller han fick någon kontakt med nån endaste en på hela den vårdcentralen på de nummer han hade och då kopplade han mig till en helt annan kvinna som han sa hade tillgång till änfler direktnummer.. Det hade hon sen enligt egen utsago inte alls. Noll hjälp där alltså. Hade det inte varit för just uppblommad feber hade jag gått dit personligen men nu gick ju inte det.

Okej…

Hela denna skitbemötandecirkusen har gjort att jag helt tappat sugen. Får inte känna så, inte ge upp..

Måste tvinga mig in i en positivitetstänkarspiral att allt kommer ordna till sig och bli bra tillslut. Jag trodde ju det så sent som igår eftermiddag..

Himla tur att barnen finns i mitt liv som andas-vidare-motivatorer för annars vette fanken om jag hade orkat..

Nu ska jag förbereda en liten dam för födelsedagskalasfirande hon ska iväg på. Frisyrbeställbningen består av ”Anna flätor” så det borde jag nog kunna ordna.

Kram fina fina nu och tack att ni finns!

2 Comments

 1. Micke skriver:

  Att komma i kontakt med sjukvården i Sverige är precis hopplöst.
  Ville undersökas efter en trafikolycka i Sverige, blev bollad runt mellan olika vårdcentraler.. och sen var telefontiden slut och jag kom inte fram.

  Där jag bor nu, så är rekordet ca 5 minuter från att jag klivit in på vårdcentralen tills jag träffat läkare, och det utan att ha beställt tid.

  Skickar stora kramar.

 2. rakapuckar skriver:

  Wow! Så det är dit man borde flytta m.a.o Hoppas innerligt allt löser sig nu i början på veckan här. Ty jag orkar inte med denna ilande uppätande gnagande oroskänslan.. kram

Kommentera