Världens lyckligaste tjej

söndag, juni 23, 2019

Kolla där går hon så lycklig och glad på andra sidan gatan.

Hon har nämligen blivit med en bättre begagnad mobil som nu under sommaren blivit försedd med eget kontantkort som dessutom av pappan hennes nu är påtankat med en slant. Hon känner sig såå cool, vuxen och duktig att det knappt finns några gränser..

Såklart bilars förare tittade lite misstänksamt när hon ensam om aftonen gick där och strosade men så såg dom ju mig bara ett par meter bort här påmotsatta sidan och då spreds leenden i deras ansikten.

Ja herregud tänk om en annan hade fått ha en mobil som så ung.. med möjlighet att fota och filma ja liksom kunna spara kvar små minnen Ojoj DET hade varit magi det.

Alltså det är ju ingen ny modern värdefull telefon såklart utan ett gammalt batterislött härke men ändå..  Sen ville ju lillasyster självfallet också ha en så då har hon har fått farmors uuuuurgamla iPhone 3:a men den funkar väl lite sisådär..

Har åkt på hosta å snuva och jordens jobbigaste förkylning. Mååå den blåsa sig förbi supersnabbt. Ty som ni också säkert kanske har märkt, att va förkyld under sommarhalvåret kan annars pågå typ hela vägen in på hösten.

Nu ut och olja bord. Gud va mkt pyssel det är med å ha hus och vet ni, för första gg nånsin har jag på allvar börjat trädgårdspyssla.. Så kul verkligen att se blommor växa och gro! 

Amen på det!

Kommentera