Vilken helg

söndag, april 15, 2018

När solen slutat va så stark där frampå eftermiddagen gick vi oss alla ut i trädgården en stund. Plötsligt dök grannpojken upp med sin skottkärra och äckliga små plastspindlar. Roddade fram lite spontanfika åt barnen som dom fick picknicka i sig sittandes på filt i gräset. Sen planterade jag och lille-bus några fröer som vi nu måste komma ihåg att vattna.

Min fina gamle vän har fått svar på sin biopsi och det ser allt annat än hoppfullt och bra ut.. tyvär..

Försöker va en stöttande peppande kompis men har ju knappt ork och energi att ta hand om mig själv så som läget inuti just nu blivit och är. Allt borde ju kännas bra och fint men själen skaver på och ångesten är svår att stå ut med. Sen den här himlade huvudvärken alltså jag tror jag blir gaaasalen snart.

Vill ju träna och komma igång med den biten som jag känner gör mig gott men skallebanken och darrighetströttheten sätter stopp. Moment 22. Åååh va frustrerande.

Tankar mal och att sköta jobbet går nästan inte. Hjärnan är dimmig och seeeeg. Växlar fel och säger tokigt. Blandar plötsligt ihop lopp och avdelning som ju är två helt olika men nåt jag absolut har koll på och vet skillnaden på..

Varje morgon vaknar jag med hopp om att må bättre men fasen det känns som en nedåtgående spiraljäkel.

Snälla fina ni håll gärna tummarna imorgon då jag ska träffa ytterligare en ny huvudinsidesexpert. Må det mötet gå bra annat pallar jag verkligen inte med..

Kommentera