Visste ni…

tisdag, september 19, 2017

Att det har forskats fram att citrusfrukter och banan kan kicka igång vedervärdig migrän hos folk!!

Skulle i just mitt fall där igår mycket väl kunna vara det som låg bakom. För oj vad jag mumsade i mig clementiner på förmiddagen, 3 st på raken och 1 banan..

I söndags där på jobbet så hade Icahandlarna hyrt in sig för att fira 100 år. Där var en gigantisk uppblåst hinderbana, bilar barnen fick provköra, ansiktsmåla sig, köra o klappa ponnysar, hopptält, morotsstapling och ett gigantiskt bord uppdukat med gratis äpplen,päron,bananer och superdupergooooda clementiner.

Eftersom det kom jättelite folk så fick man plocka med sig hem av frukten som blev kvar och eftersom både jag och barnen ääääälskar fruktsallad så fyllde jag en halv Icapåse ungefär.

Detta var INNAN jag visste vad denna fruktfrossa kunde ställa till med..

Trodde för en stund att jag höll på lämna in helt. Blev faktiskt ganska rädd.. Bena vek sig då jag stod och hängde tvätt. Alltså huvudvärken (den normaljävliga) kom redan på förmiddagen men då drack jag 2,5 glas med vatten i hopp om att det var för litet vätskeintag som låg bakom..

Tjena mittbena heller…

Kallsvettades järnet, halva huvet höll på krascha sönder, illamåendet dansade kring i kroppen på mig och tillslut spydde jag om och om och om igen.. Ljud,ljus och dofter blev mina värsta fiender..

Ringe å grät till barnens far som snabbade sig hem. Sa han. Men det tog en eeeeevighet.

Lilljäntan min förstod allvaret å lade en mjuk filt över mig, inte vilken filt som helst utan hennes fina fina med hästarna på. Sen strök hon mig på kinden och klappa lätt bakpå ryggen och sa ”Det blir bra mamma..” Åååh va rart!!!

Försökte förklara att snart är mamma som vanligt igen men alltså jag har nog aldrig mått jävligare någonsin..

Tack gode Gud kom deras far och koka makaroner å stekte upp korven jag köpt hem. Men Ujujuj va irriterad o tvär han va. Minstingen grät och jag försökte få honom förstå att hon ju va skärrad över att jag va så konstig. Blev lite osams och tillslut tog jag Lilian i famnen och somna med henne ett par timmar..

Vakna upp runt midnatt av att hela rummets alla väggar åkte karusell.. Huvet värkte så tårarna pressades ut per automatik.. Försökte dricka men då spydde jag igen..

Genomled natten och tänkte som så barna får va hemma med mig idag, klarar inte av att gå och lämna dom.. Nähä men då skulle pappan deras ta dit dom. Kämpade mig upp och leta fram kläder, borstade deras hår och försökte hitta favvonallen så liten.. Sen vinkade jag hejdå och stupa isäng. Vakna för en stund sen och mår lite lite bättre..

Nä nå fruktfrossa blir det då aldrig mer för mig.

Inte värt’et

Läs här: http://www.expressen.se/sport/trav/storforlust-for-solvalla-gar-tio-miljoner-back/

Kommentera