What a week

lördag, november 25, 2017

Var ska jag börja…

Jo, operationen gick nog bra -hoppas jag. Påväg hem därifrån va jag in på Willys och unn-handlade jag mig bland annat en skumtomtepåse som ”belöning” att jag gjort det bra och hade jag inte gjort den lilla shoppingutflykten så hade jag kommit exakt på pricken det klockslag (på samma sida vägen) om där och när en snubbe i en bil besköts från en annan bil..

Nu kom jag istället just just då polisen anlände och höll på att börja spärra av och hålla undan folk..

Fick gå joooordens knepigaste omväg för å ta mig hem sen efter vägen kom det meddelande på telefon från förskolechefen om att dom höll barnen inomhus pga skyttar utomhus….

Snacka om ångest….

Sen fick vi en rejäl släng av horribelt tuff magsjuka ett varv till härhemma och tja, nu lagom till dagens stundande såå spännande storspelspass på jobbet så kom barnens far indrällandes först kl 05… Inte direkt jättetrevlig om jag skriver så så nu ligger jag här söndergråten, med tårsvällda ögon och väldigt ont i magen..

Känns inte bra nånstans inombords om jag ska va ärlig. Borde ju va glad då jag på jobbet va den som fick absolut flest arbetspass totalt sett (även om det såklart kommer skapa irritation och så det också men skitesamma.. Jag om nån behöver timmarna och möjligheten att kunna köpa nån finare julklapp åt vardera unge..

Nä nu måste jag vila två små timmar så jag orkar.. sen..

Kram fina ni från själsligt slutkörda utbrända mig

2 Comments

 1. Micke skriver:

  Livet är fullt av tillfälligheter, nu hade du turen på din sida..
  I våras hade jag det inte, när jag mötte bilen på fel sida, sannolikheten att han skulle somna när han mötte mig är jag rätt liten.

  Men du måste vara duktig, om du får arbeta mycket..
  Heja heja för Dig.

  Stora styrkekramar

 2. rakapuckar skriver:

  Tack fina vännen för dina alltid sååå peppande ord!! Glad att du, trots oturen där hade dig änglavakt. Stor kram fina dej!!

Kommentera