Såg fler än jag den sövande urtråkiga invigningen av Friends Arena?

lördag, oktober 27, 2012

Alltså ärligt..

HUR sjukt många människor var det inblandade för å få till denna invigning?
Det kom cyklande tjejer å förbispringande hundar. Hips vips brummade det in en massa motorcyklar och körer och orkestrar i parti och minut. Sen en himla massa dansare och urtråkiga artister där ingen alls föll då mig i smaken..

First Aid Kit var väl okejduktiga som vanligt och Roxette var ju lite blekare än dom brukar men annars NÄE

Okej Sven- Ingvars fick väl också godkänt och såklart när dom sjöng Rövarvisan där från Ronja med Körberg med dom röda glasögonbågarna i spetsen var väl helt okej men sen.. Nä blä och åter blä..

Bäst var ju det infogade sportreferaten men egentligen var ju inte heller dom särskilt bra..

Annars kändes det ju som att man hört och sett allt det andra eländet redan. Fast Agnes va ju rätt fin förstås men hallå å dansa med band sådär det har ju redan massor med artister redan gjort så det kändes ju begagnat och lite vintage..

Å va fasen vare för finlandsvenska där i låten som hon Helene brukar sjunga så fint? Nä huvva.. Å lille pojken uppe i månen hua såg ju ut som om han höll på å trilla ner där mot slutet å jisses vilken glittrig dräkt Prinsessan Victoria hade letat fram.. Men hon är duktigare än kungen å inviga grejjer det är hon ju.

Tycker synd om alla dom som betalat dyra pengar för att gå dit och på plats se eländet..

Var detta det bästa vi kunde sätta ihop här i landet vårat?

PINSAMT!

Nä antingen är det jag som är för kräsen och svårtillfredställd eller så är det han, Helenas gubbe som inte alls har samsortig smak med mig överhuvudtaget..

Några fler som såg eländet? Vad tyckte ni?

Nä nu ska jag sätta mig och amma en stund..

DET BÄSTA förresten med invigningen här ikväll var den goda maten jag till programmet i fråga serverades härhemma.
Mmm Mandelpotatisgratäng och supersmarrig kyckling samt pommac därtill ;) Det ni!

Nä hade denna invigning velat ha nåt riktigt speciellt så skulle kungen ha abdikerat uppe på scen samtidigt som Vickan tog över  och hips vips när detta hade skett skulle ett återförenat ABBA ha virvlat in och sjungit ”Dancing Queen”

DÅÅ go vänner hade jag varit nöjd ;)

One Comment

  1. Ronnie Viderén skriver:

    Visst är det spännande med alla olika infallsvinklar på samma sak! Själv var jag riktigt glad över mixen och det spännande i invigningsshowen! Kändes som en OS-invigning. Man kan ju alltid ha lite olika åsikter om artister beroende på vad man gillar men som en invigningsfest tycker jag att det var bra. Roxette sjöng falskt men so what… Fast tycker man att ABBA skulle varit en höjdare i detta år 2012 så ville du nog haft det verkligt annorlunda! Allt gott till dig!

Kommentera