Att pyssla

måndag, februari 3, 2014

När jag var en liten tösabit älskade jag att klippa, klistra, limma och paljetta loss. Sparade på fjädrar, pinnar och när jag var än yngre än så då lekte jag mer än gärna med modellera så fort jag fick chansen.  Sen växte jag upp och pysslandet avtog avsevärt alldeles.

MEN nu har jag ju en liten tjej vid min sida som förhoppningsvis ärvt sin mors pysslareådra. Det lär vi väl märka om något år eller så..

Hursom så händer det sig ju ibland att man hamnar både hitan och ditan ute på nätet. Idag exempelvis hamnade jag av en ren jäklade slump inne på en jättetrevlig blogg med namnet Oh happy day..

Därinne har tjejen som har bloggen gjort en makalöst fin bokstavsgirlang.. Åååh fullständigt TOKÄLSKAR den.. Finns en liten liten chans att det kanske kommer bli en sådan här i huset så småningom… Ska i vart fall spara kvar denna sida som inspiration tills dess att det kanske är dax och eftersom jag är en så snäll tjej så delar jag självklart med mig av länken så att även ni där på andra sidan kan skutta er in där hos henne och läsa hur hon har gjort.. URLÄCKERT om ni frågar mig.

Klicka här om ni vill ha en instruktion och bilden är lånad därinnifrån hennes sida bara så ni vet.

Litet psst.. Den söta flirtkuleminibollsgirlangen är inte så jättepjåkig den heller. Hon säger att hon köpt pappersbollarna där i Frankrike men de gånger jag varit där i det landet har då jag aldrig sett något liknande jag inte.. Har du?

Shit va pysselsugen jag känner mig.. Mmm

Kommentera