Bigbag är fenomenalt bra att fylla med löv

torsdag, november 3, 2016

Först kom ryktet om snö och kyla. Slet därmed järnet ute i trädgården med att få väck storhopen av löv, nertrillade äpplen och gudvetallt ute i trädgårn. Ni vet dom där orangefärgade bigbagsen. Köpte ju på oss två sådana med kross för nåt år sen. Pappan ville hiva väck dom men skrotsamlare som jag ju är vek jag ihop och sparade kvar dom under uterummet. Smart av mig för herrejisses va bra dom är att frakta och ta ihop löv i!!

Min stortjej var otroligt duktig på att hjälpa till. Hon sprang och bar stora lövsjok mellan mammakrattade högar och storpåsen. Mååååånga vändor blev det och när svetten började lacka då åkte skaljackan av.

kolla vilken fart det är på lilljäntan min ibland.

”Kan du stå still lite så jag får ta en bild”

”Näääe för då blir vi aldrig färdiga”

Ha ha hon är för go’.

Lillasyster tröttnade dock relativt fort. Detta då dumma lillskottkärran fullpackad med äpplen bara välte heeeela tiden då hon försökte köra den till storsäcken.

Nog finns det allt en del temperament i flickorna mina. Undrar sååå vem dom kan ha fått det ifrån *tittar visslande opp i taket*

Totalt blev det tre knökproppade Bigbags med löv och typ fem lövkorgefyllnader med äpplen. Det jävliga är att.. Det ju finns fler löv kvar oppi träna våra (ja, jag veeet att man ska skriva träden men just idag är jag lite på tvärsen).

Kommentera