Härliga trappord….. Nu saknas bara en egen trapp ;)

lördag, april 21, 2012

One Comment

 1. Sabina skriver:

  svarar vidare här :)

  glucosaminen ska vara med hydroclorid (HCl), finns två olika typer men den sägs tas upp bäst av hundar (dvs effekten blir bättre) jag hittade min/vargens på citygross hästavdelning, blir mkt billigare än köpa i zoohandel eller hos veterinären. så kolla förbi citygross eller en hästsportsaffär (typ hööks) om du vill få till vettig summa.

  MSM är ”organsikt svavel”, låter farligt men är det inte :)
  den köpte jag på hööks, en gigantuburk för samma pris som en betydligt mindre på hälsokosten.

  jag ger gurkmeja i pulverform, köpte stor burk på citygross, billigast så. den är förvisso inte så dyr oavsett :)

  det finns tabletter med dom grejorna men, efter googlat runt en massa så är det inte lika effektivt som i pulverform (kanske för dosen mindre??) o dessutom svindyrt.

  jag som har en väldigt stor liten varg på 48 kg skulle behöva lägga ut massor av pengar varje månad o även om han är mer än värd det så ska man ha råd.

  så om du inte har en allt för kräsen underbaring testa blanda i maten, jag blandar med vanliga torrisarna o köttbullar :D .

  min stora gosse får varje morgon ca 1,5 tsk MSM, 1/4 tsk glucosamin o 2 kryddmått gurkmeja. vet inte vad din fyrbening väger men man kan googla dosering.

  (MSM hittar du på hälsokosten eller internet, glucosamin djuraffär/hästsportaffär eller internet, gurkmeja överallt där dom säljer kryddor :) )

  andra saker som ska vara bra för gamlingarna är omega 3 o nyponpulver men tycker den kobon jag kör med nu funkar kanon för min gosse.

  och det är verkligen bra, många har positiva erfarenheter. den förra tanten jag hade, hennes liv förlängdes 2-3 år tack vare MSM (var före jag läste på om det övriga så körde bara med MSM) varje gång det blev uppehåll, eller jag trodde jag ”inbillade mig hennes förbättring” o gjorde uppehåll så blev hon så mkt tröttare, stelare o kändes som hon var på väg att vilja tacka för sig. så fort jag körde igång med MSM’n blev hon bättre. mkt bättre. så var ingen inbillning :)

  googla runt lite o läs på, är intressant läsa om allas erfarenheter.

  håller tummarna för din fina. många kramar o krya på till din gosse!

Kommentera