Lilla julafton x 2

lördag, december 14, 2013

Först och främst Jisses vilket makalöst gigantiskt paket som kom på posten idag…. Jag gick ju dit med barnvagnen och hämtade ut det och hjälpasligen ändå. Fint inslaget där under pappen med det tomtigaste klappappret ni kan tänka er… Adresserat till söta lillflickan min från de allra snällaste gulligaste finaste människorna jag känner..Tusen tusen tack för vad det nu kan tänkas vara däri.. Vi väntar såklart tills julafton med att öppna. Guuusis va nyfikna vi är.. Är det en färgburk månne?

Nästa julaftonslyckoupptäckt denna fredag den trettonde som inte alls varit det minsta oturlig är att man, inne på sidan oppetarkiv.se alldeles gratis kan streama massa bra som gått på tv.. Vi har ju en sånär puck liggandes borta vid TVn som gör att man via ipaden som är uppkopplad på nätet lixom på nåt vis kan leta upp det man vill se och hokus pokus tjongbara så är filmen på tv-rutan! Magiskt ju..

Kan varmt rekommendera er alla att leta er in där och där söka fram den makalöst bra Soldater i månsken. Det är en miniserie heeeeeelt klart värd att se. Iaf första två avsnitten minns jag som svinbra. Ska absolut nu bli sedd igen här jättejättesnart..

Vidare därinne tänker jag leta fatt på och se Mästerdetektiven Blomkvist, det var en svart-vit film med bland annat han Sigge Furst i en av rollerna, ni vet filmen där barnen leker den nu nästan bortglömda leken ”röda vita rosen” samt pratar rövarspråket och gudvetvad..

Uuuuuunderbart att jag nu åter här snart ges möjlighet att få se den igen. Har minsann drömt om och tänkt på den filmen sen jag var liten.. Tjoho. Vilken bra dag detta blev.

Hmm måste komma på något att snabbt ordna fram och skicka till snällaste gullemänniskorna som skämmer bort min lilla dam så att jag blir alldeles alldeles tårögd här.

Hon har ju ingen mormor eller morfar i livet fast det känns nästan lite som att hon ju har det ändå på nåt vis, kanske inte med samma blod flytandes i sina ådror men ååh va jag hoppas att lillan min när hon växer opp blir en lika omtänksam, godhjärtad, rar, snäll och genuint genomvacker människa såsom både Berit och Håkan är..

Största kramen till er två och en något mindre men ändå varm och välmenande till er andra.

Kommentera