Lite pyssel att pyssla med i helgen..

fredag, februari 17, 2012

Den här bara MÅSTE jag prova göra vid tillfälle…

Men inte idag kanske för hua vad jag känner mig skröplig och förkylder

Har snytit mig såpass frekvent att jag numer kan stoltsera med ett riktigt fetpräktigt skavsår under näsan.. Varför är skinnet därunder så himla överkänsligt för? Så ofta som jag varit snorig och förkyld genom åren så borde jag ju ha byggt upp lite hårdare hud där (kan jag tycka)

Ja på samma vis som mammas pekfingrar blivit efter alla många miljoner stickmaskor som hon skjutit av.. eller hur man nu beskriver´t.

Så var det då äntligen HELG och soooooooooooooooooom jag har längtat.

Lite trist att det bunkrats upp med massa gotter därhemmavid. Var tänkt att jag och T skulle slå på stort och kalasa loss på Tacos ikväll. Men han är minst lika sjuker han om inte sjukare… Ja själv känner jag då ingen smak så för mig kan det lika gärna va. Tror jag slevar i mig en trältråki gröttallrik istället.

Näring som näring och känner man likas ingen smak så kan man lika gärna äta det där goda en annan gång. Får kolla av me han om han kanske har mer smakförmåga kvar för isf får han väl äta för oss båda isf.

Nä hörrni, nu har jag nyst 9 gg på en timme. Är det normalt? Ha ha knappast

På kontoret här ekar det tomt nu.  Bara jag och en till kvar. Vår duktigaste kreatör.. En galet talangfull räv som hängt med i massa år. Vet ni, när han håller i en penna så kan det som från ingenstans plötsligt växa fram det häftigaste av landskap eller den coolaste av gubbar. Fattar fasen inte hur han gör…

Imponerad som sällan förr!

Dom andra har dratt hem. Chefen skulle och fotografera sig. En tjej slutade idag och en annan var sjuker hon också och gick hem tidigare. Ytterligare en annan skulle iväg och låna en bil och och och..

Nä nu ids jag inte med å sitta här längre. Klockan är över fem å då FÅR man faktiskt gå hem..

Hörs senare tills dess.. Knyt er ett hjärta vettja

Kommentera