Tips för er som känner er lite korta i rocken…

fredag, mars 9, 2012

Det finns folk som känner sig lite korta i rocken som av en eller annan anledning stannade upp mitt i växten och inte blev riktigt så långa som dom själva hade önskat. NU verkar det för er ha kommit ut en produkt på marknaden som bara kostar 199 pengar som kan råda bot på detta problem!

Gud så fiffig! Se själva och köp  -> HäR

Minns appropå detta min allra första riktiga pojkvän som HATADE när jag hade högklackeskor på mig för då blev jag längre än vad han nådde sig att vara.

När han och jag var ute och gick fick jag alltid gå nedanför trottoaren på gatan för att hamna på en lägre nivå än han som gick däruppe där det var betydligt trafikfriare och säkrare att spatsera.

Den snubben han var väldigt speciell på många udda sätt. Bland annat  föredrog han alltid att kramas stående i trappor och ni kan ju säkert själva rätt snabbt gissa vem som fick stå på vilket trappsteg..

Mötte honom av en slump för ett tag sedan men typiskt nog hade jag INTE mina allra högsta klackar på mig den dagen ha ha ha hade varit lite småkuligt faktiskt  för inte hade då han vuxit till sig speciellt mkt högre han inte sen där i unga tonåren då det begav sig mellan oss.. Däremot hade han ändrat klädstil så det nästan slog gnistor om honom. Är ju ingen expert på dyra herrkostymmärken men.. Det var något välskräddat exklusivt han hade på sig iaf med sånnadär manchettknappar t.o.m ytterst på skjortärmarna..

Vad som istället för kroppen har växt för honom är hans raketkarriär som med full fräs pekar rakt uppåt. Såg reportage om honom i Dagens Industri för inte så länge sedan.. Eller inte bara om honom som person men om företaget han drivit igång som växer så det knakar.

Undrar jag om han sett denna produkt som jag nyss för en liten stund sen snubblade fatt på…  Tror nämligen isf att han skulle slå till direkt på ett par, fast det förstås folk skulle väl kanske börja tissla och tassla bak hans rygg om han plötsligt från en dag till en annan blev nästan 5 cm längre. Jag menar hur många är det som drar igång och skjuter iväg  och ja växer på höjden när man passerat 37+?

Ha ha ja vad ska man skriva..

Men det förstås det kan ju vara en kul liten extra attiralj att ha liggande hemma för speciella tillfällen som typ om man ska iväg med nån högklackeskodd brud på ett bröllop eller förresten hörrni.. undrar om inte dessa fungerar för tjejer också? Finns ju en hel del kortväxta stackare som säkert skulle vilja kunna få sig en något högre översiktsvy att titta sig ut från ibland.

NEJ NEJ tror alldeles bestämt INTE att detta är något  till mig själv, känner mig inte alls särskilt ofta speciellt kort i rocken jag inte med mina 169,5 cm och nu snackar vi EXKLUSIVE skor som förvisso alltmer sällan innebär pjuck med nerförsbacke.

Vad var det då som fick mig att sluta gå i högklackat förutom att man får så hiskeligt ont i fossingarna efter ett ganska kort tag i sådana?

Jo det ska jag be om att få tala om, det var när en fantastiskt duktigt läkare som jag känner förutspådde att jag kommer få Hallux Valgus när jag blir äldre om jag inte aktar mig.. Dom orden visste minsann var dom tog

Dels gör visst den sjukt ohyggligt ont att ha det sen måste man in och karva i benet/köttet/skinnet för att få ordning på eländet och näe, kan jag undvika detta genom att för en gångs skull vara lite förutseende så skippar jag alltför trånga skor och klackdojjor iaf till vardags.

Nä nu ska jag äta färdigt min pajbit som jag precis värmt i ugn. Övriga kollegor drog iväg till Gondolen på firarelunch av en som jobbar här som nästa vecka minsann fyller jämt. Inte 20 ej heller 40 men åldern där precis mittemellan.

Då är han bortrest. Ivägkidnappad av sin fästmö som inte alls gett minsta lilla hint om var dom ska förutom att han måste ha passet i sin ordning. SPÄNNANDE!

Själv hade jag med mig mat så jag sitter ist här med er och bloggar lite samtidigt som jag vaktar vovvarna här på bygget. Visst jo GONDOLEN är något alldeles speciellt det är det men knappast att man ändå skulle fått äta RÖDING där till lunch och det dom hade på menyn just idag var ändå inget som lockade fröken mig så väldeliga så.. Jag offrade mig mer än gärna faktiskt!

Nä hörrni nu plingade micron så det är dax att sätta tänderna i lite köttfärspaj nu men om vi inte hörs på ett tag så HA EN RESTERANDE TREVLIG FREEEDAG

Psst.. Jisses förresten va kommentarer som plötsligt flödar in.. Rikigt intressant med den historiska debatten som är måste jag ju erkänna ;)

Kommentera