”Godmorgon godmooooorgon fåååglarna sjunger fint, godmorgon godmorgon i kööööör”

fredag, maj 4, 2012

Fler än jag som kommer ihåg radioprogrammet som gick innan skolan där på radion med några som kallade sig för ”Frukostklubben” ja alltså det var när jag var så pytteliten att egentligen borde jag nog inte komma ihåg men just signaturen minns jag.. av nån konstig anledning och den försöker jag tralla varje morgon nu här den senaste tiden för att försätta mig i ett bra humör..

I helgen var det nån negativ rackare som påstod att det ska bli SNÖ!! Hallå hur trist är inte det.. Fast kanske lika bra då får jag förhoppningsvis tummen ur och kan gå på kartongraggarjakt en gång för alla för nu järnspikar  måste jag börja sortera och packa. NEJ NEJ än är inte huset inhandlat… Inget annat boendealternativ heller.. Men… Känns ändå som att man kommer närmare det målet om man börjar göra allt det där praktiska som måste fixas med..

Har ingen frukost hemma. Inget gott iaf. Har inte ordnat med lunchlåda tills idag heller.

Men men får väl helt enkelt gå och pallra mig nånstans och handla nåt.. nåt gott.. Nåt man kan äta UTOMHUS (förutsatt att inte den där himla utlovade snön kommer lite tidigt för hua då äter jag hellre inomhus)

Tittar jag ut nu så nä inte känns det SÅ strålande trivsamt därute då inte.. Men sånt kan ju ändras.. det är ju Apr… NEJ MEN gud det är det ju inte längre nu är vi ju inne i MAJ månad.. Shit va tiden går..

Nu blir det att skutta i kläderna. Äta nåt litet som inte smakar blä (så man står sig iaf och orkar fram till lunch) sen koppla vovven och dra till jobbet. SKÖNT ändå att det är Fredag!!  Tänk sen har man en HEL LÅNG LJUVLIG helg framför sig. Guuuuud så jag längtar…

Igår förresten gjorde jag nåt smart och fiffigt som jag börjar göra allt oftare. När buketter man fått börjar vissna kan man nypa av dom finaste blommorna därur och sen stoppa i mindre glas (med vatten i såklart) eller som jag nu gjorde, jag stoppade fyra jättefina blommor i en urdiskad liten barnmatsburk. Åååh så stiligt det blev sen flyter det ytterligare två i en urdiskad tiramisuskål på bodet precis intill. På så vis kan man förlänga blomfägringsnjutningsmöjligheten ett par dagar extra motför  om man skulle kasta så fort några därur börja vissna å se tråkiga ut.

Önskar så jag visste var jag hade kamerakortsomvandlarmojängen för då hade jag visat er hur fint det blev och ser ut,  men nu får ni istället använda fantasin.

Nu nu får jag använda sprutten jag ibland får igång i kroppen för nu järnspikar är det bråttom att bli klar. Tills nästa gång vi hörs.

STOR KRAM och önskan om en Trevlig Fredag där i Er riktning!!

 

 

Kommentera