Igår: Pizzatugg, fotbollstitteri och allvarsamtal

tisdag, juni 12, 2012

Några fler som igårkväll såg Sverige tappa ledningen i den så viktiga så viktiga matchen?

Hur i helskotta kan dom låta han den där dubbelmålgöraren från det gula laget få vara så fri.. och inte gå utan faktiskt marschera in snett bakom Zlatan och sen i en snabb krokspringning bara dyka förbi kanten på honom och med världens längsta tillfällighetspanna hårt som skrutt nicka in bolleländet bakom Isaksson..

Hela matchen hade det suttit finfint med en punktmarkering á la Niclas Carlsson, för visst är det väl fler än jag som minns hur han punktmarkerade Anders Svensson i en match mellan AIK och Elfsborg för nu rätt länge sen.. där Taco-Anders inte fick en enda fri yta att göra något extra på.. HALLÅ HEY! Måste det till en Rikard Norling bakom spakarna för att stänga av någon rutinerad och viktig rackare  så? Dom hade ju inte sin första ej heller sin andra och inte ens sin tredje målvakt som vaktade där i den bakre rektangeln så nog fanken borde vi väl ha tagit det där.. BLÄ BLÄ BLÄ är vad jag känner.

Sen på vägen hem från jobbet tänkte jag gå förbi Pizzerian där i Näckrosen som har så mycket gott på menyn men nähä då höll dom som bäst på med nån renovering så då fick det bli US. Pizza istället vilka känns lite för mastiga för min smak men okej ändå även om jag hellre föredrar klassisk pizzasallad än coleslow men det är ju jag…

Sen ringdes det en del i telefon och huvva det var rätt tunga samtal men.. känns skönt såhär efteråt att orden som sades fick bli sagda.

Lite så,

hej och hå!

Men igår var igår och idag är idag, sen har jag också fått en barnprograslåt på hjärnan här sista tiden.. trallar och nynnar på den precis HELA TIDEN och det är den där som går ungefär såhär:

”Lilla blååå, hur fick du namnet lilla blå, Jag bada i mitt badkar, det vill man ju, bet i mammas penna så den sprack mitt itu och blääääcket blottades i vattnet uuut och jag blev alldeles blåååå”

Någon fler som minns den?  Vet att jag brukade sjunga den för lille voffsingen ibland då och då och han gillade den verkligen!

Nä nu dax att jobba på..

Kram om ni vill ha´n

Kommentera