Såg ni på programmet: På spåret igår??

lördag, februari 18, 2012

Tycker det var bra, kul och trevligt att äkta makarna Haag sopade rälsen med lika äkta makarna Strömstedt. Fast frågan är ju om det inte egentligen är lite fusk att båda domarna är gamla ungdomspolare till en av de äkta männen.. Vem remember inte ”Hassan-gänget” som tjyvringde runt både hit och dit för att få oss lyssnare (och säkert även sig själva) att garva järnet..

Men det var då, i ungdomens glada dagar…

Nä snoret droppar här och bihålorna värker och ögonen rinner och och och..

Hur skröpligt sjuker kan en och samma människa egentligen vara? Ha ha börjar känna mig less på detta opiggelina tillstånd jag nu om dagarna (och nätterna) besitter eller beligger eller består haha (Ja jag byter ju ställning lite då och då som de flesta av er andra också säkert gör)

Ska nog ta och vila lite. Måste  förstår ni ladda inför Ranelid ikväll.. Ha ha ska bli riktigt, nu menar jag RIKTIGT spännande att se huruvida den solbrändskinniga karln kan trollbinda med tonsatta ord.. Om inte han utvecklar hudcancer så småningom ja då vet då inte jag eller är det B.U.S (brun-utan-sol) han använder? Någon som vet..

Nä dax för en blodapelsin nu… Ååååååh va jag gillar känslan när klyftinnehållet sprutar i en hård stråle rätt upp i gommen på mig… Blir ju då både gott, killigt och uppfuktande på en och samma gång! Sen inbillar jag mig att det där med vitaminer är bra för att tillfriskna fortare men det kan jag ju ha fått helt om bakfoten som så mkt annat i livet ;)

Nångång åååh nångång ska jag pallra mig dit där världens goooodaste blodapelsiner växer. Någon som vet EXAKT var på jordklotet som det är? Vilken by… VILKET TRÄD?

3 Comments

 1. Nisse skriver:

  Du anklagar alltså Fredrik Lindström för att ha varit partisk och ge paret Haag extra favörer på något sätt? Vad har du för bevis för det?

 2. Micke skriver:

  Krya på Dig sötaste Du.
  Har faktiskt inte en aning om var det kan finnas såna träd.

 3. rakapuckar skriver:

  Nisse: Kristian va faktiskt också med i den gamla kompisklungan och NÄE jag anklagar ingen av dom för nånting jag fjantspekulerar lite.. Hade skrivit samma lika om exempelvis Efva Attling och Anders Glennmark var domare – fast då hade jag ju tänkt tanken men åt helt motsatta hållet om du fattar. Näe jag tror inte det är varken K eller F som hittar på frågorna och svaret ska ju de tävlande klämma ur sig så äh, du är bara löjlpottig som håller på såhär…

Kommentera