Tror lilleman är här på jobbet och spökar lite..

torsdag, maj 31, 2012

Plötsligt som från ingenstans startade ett relativt högt mullrande ljud. Först trodde jag det var den hemska dammsugaren från igår som av sig själv drog igång men sen visade det sig att det är min f.d kollegas stationära dator som står på golvet under våra hopskjutna bord här, just intill den plats där vovven  brukade sova. TJOFF bara startade den utan att någon ens var i närheten.. Riktigt riktigt SKUMT!

Alla dom andra blev lite hispiga. Nån tyckte jag skulle flytta mig en  bit härifrån utifall den kommer sprängas, en annan ringde den dataduktigaste här på bygget som idag jobbar hemifrån för att se om han kanske på distans startat upp burken men icke..

Själv sitter jag och småmyser lite..

För i min värld är det lille busvovven min som är här i krokarna och vill göra sig till känna ;)

Eller är det kanske så att jag börjar bli helt kockobängfläng? Antagligen..

2 Comments

 1. Sabina skriver:

  äh, inte är du kockobängfläng inte! :) har faktiskt tänkt skriva just detta men var rädd du skulle ta mig som kockobängfläng! :D

  ärligt så tror jag att han är med dig fortfarande men bara inte i fysisk form. jag tror du kommer ”känna av” honom fler ggr. så har det varit för mig med de av mina fyrbeningar som lämnat.

  beklagar verkligen den sorg, saknad o smärta du befinner dig i nu. vet precis hur viktig han var för dig o vet precis hur du mår!

  man brister inombords o det får ta den tid det tar att sörja. sorgen har många stadier.

  kärlek o kramar

 2. rakapuckar skriver:

  Sabina: Goa fina dej, tack snälla söta för dina ord och jajo jag tror som du att han ”finns” här nånstans i närheten. Det känns så i magen.. Åh vilken fin människa du är!!

Kommentera