Fiskegrejspresent och uthällda sopor, delvis uppbrunna längst en del av Götgatan nyss..

måndag, april 30, 2012

Gäspigt trötter hasade jag mina trötta steg från tunnelbanan bort mot jobbet. Trodde först att jag halvdrömde på nåt vis för det såg nästan ut som det var strejkande sopgubbar som levt rövare sådär som dom ibland gör i andra länder men inte här – väl?

I stora högar låg sopor utslängda. En del var uppbrunna men inte alla inte. Sen stod en polisbil där i slutet av skräpigheten ditsladdad på tvären och mot den lutade sig två poliskvinnor.

SKUMT!

Väl inne på kontoret en bra bit längre bort så fick jag veta vad tusan det var som hade hänt. Var visst en SOPBIL som hade tagit eld och för att minimera branden till att inte få sådant fäste att hela tjottaballongen skulle sprängas i luften utifall hettan skulle göra att elden smälte sig in till bränsletanken så TÖMDES helt enkelt allt skräpet ut direkt på gatan.

Snacka om att ha snabb smart sinnesnärvaro när olyckan väl var framme!!

Kunde ju ha slutat i JORDENS jättekatastrof detta. Nu blev det istället bara lite nedskräpning i nån timme kanske två.

Har ingen aning om dom hunnit städa bort förödelsen än men det såg RIKTIGT skumt ut vill jag lova.. Vaknade iaf till vilket var bra för här på jobbet väntar JORDENS hög med jobb som ska betas igenom.

Imorgon är vi visst lediga vilket känns skönt. Åååh va jag ska då sova. Zzzz

Fastän det har varit helg känner jag mig inte det minsta utvilad för det utan snarare nästan = tvärtom. D.v.s tröttare än någonsin och HUR kul är det  när man så innerligt gärna hade önskat att man var pigg som bara den..

Ja ja.

Sen, vet ni nåt så himla överraskande snällt och gulligt som hände där igår.

Jag fick mig ett paket förstår ni. Ett jättefint ett innehållande FISKEGREJJER!! Har ju som mången av er läst härinne muttrat över att mitt ex inte gett tillbaka mina sånsortiga grejjer.  Men så igår fanns dom där, i en stoooor låda. Ett jättejättefint spö, en låda för drag och massor massor med fiskedrag. Snacka om att jag längtar tills jag får komma mig iväg och testa grejjorna… IIIH så spännande skoj det ska bli!

TACK SNÄLLA Christer det var verkligen oväntat och väldigt väldigt snällt av dig!

One Comment

  1. Micke skriver:

    Toppen att du har fiskegrejorna nu.. nu är det bara att leta upp ett bra vatten.

Kommentera